29.9.2023. 17:52
0
Oglasio se klub nakon završetka najveće drame: “Svima je laknulo“
Velika drama u Nici rešena je pozitivnim ishodom, pošto je fudbaler Alexis Beka Beka sklonjen sa mosta, odakle je pretio da će skočiti u provaliju.

Prema informacijama iz Francuske, Beka je bio razočaran zbog raskida sa djevojkom, ali su spasioci uspjeli da ga odvedu sa mosta i sada je na sigurnom.

Sada se zbog ovog strašnog događaja oglasio i njegov klub saopštenjem.

“Nama je prije svega laknulo što se sve danas dobro završilo za Alexisa. Nastavit ćemo da poštujemo medicinsku povjerljivost i molimo sve da učine isto i poštuju njegovu privatnost. Mi ga podržavamo“, piše u saopštenju Nice.

Provalija je duboka preko 100 metara, a Beka je opet upalio alarm kada je riječ o mentalnom zdravlju sportista.

Ovaj 22-godišnji Francuz stigao je u klub iz Lokomotive iz Moskve na ljeto 2022. Vezista, koji je igrao i u Cannesu u drugoj francuskoj ligi, uglavnom je ulazio sa klupe prošle sezone.

Klub je poslao i psihologa da pomogne fudbaleru, a brojni igrači pokušali su da kontaktiraju Beka Bekinu djevojku, koja je također htjela da pomogne.

Beka je bio i deo U18, U19, U23 i olimpijske reprezentacije Francuske, ali još nije dogurao do prvog tima, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.