18.10.2023. 21:26
0
Sramotna odluka sudija: Sarajevo oštećeno u Banjaluci, Borac pogodio iz ofsajda
FOTO: N1
Borac i Sarajevao remizirali su 1:1 u derbiju zaostalog 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ponovo su sudije u centru pažnje, kada igra Borac, po ko zna koji put od početka nacionalnog šampionata Bosne i Hercegovine.

Izjednačujući gol Banjalučani su došli do poravnanja, međutim iz čiste nedozvoljene pozicije. U trenutku kada je Cortes šutirao glavom prema golu Bordo tima, tri igrača su bila u nedozvoljenoj poziciji.

Međutim, sudijska trojka na čelu sa Mateom Musom, nije pokazala ofsajd i Borac je stigao do boda na ovom meču. Hasan Nanić i Goran Ilinčić bili su pomoćnici Musi, a još uvijek nije poznato, koji od pomoćnika Nanić ili Iliković je “spavao” i zažmirio na očiglednu ofsajd poziciju.

Ponovo kardinalne greške sudija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.