9.12.2023. 18:44
0
Nermin Bašić nije zaboravio Plave: Jučerašnjim objavama poslao poruku Manijacima za rođendan
Iako je sa pozicije šefa stručnog štaba Željezničara smijenjen još krajem oktobra nakon poraza od Igmana u Konjicu, Nermin Bašić nije zaboravio Plave.

Iako su svjedočili novom lošem izdanju i novom porazu svoje ekipe, navijačima Željezničara je jučerašnja utakmica protiv Veleža bila od velikog značaja.

Navijačka grupa The Maniacs proslavila je na jučerašnjoj utakmici svoj 36. rođendan, i to na poprilično spektakularan način, koreografijama i mnoštvom pirotehnike. Performansi Manijaka su izazvali veliku pažnju i oduševljenje, a njih nije zaboravio ni Nermin Bašić.

On je jučer na svome Instagram profilu podijelio objave zvaničnog naloga Željezničara u kojima se čestita rođendan Manijacima i time je pokazao da ih nije zaboravio.



Uostalom, Manijaci su u nekoliko navrata jasno iskazali podršku Nerminu Bašiću, ali je rukovodstvo Željezničara smatralo da je on glavni i jedini krivac za loše rezultate, i odlučilo se na prekid saradnje sa njime.

Nermin Bašić je trenutno bez angažmana, dok sa druge strane Abdulhakeem Al-Tuwaijri nije započeo najbolje svoj angažman na poziciji šefa stručnog štaba Željezničara, jer je u pet utakmica (u tri je bio na klupi, dvije je predvodio sa tribine) ubilježio jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.