29.1.2024. 21:54
0
Halilhodžić ima novu ponudu za selektorsku poziciju
Vahid Halilhodžić trenutno je bez posla i nije radio više od godinu dana, sada se ponovo aktualizira priča o njegovom povratku trenerskom poslu.

Selektor Alžira Djamel Belmadi vjerojatno provodi svoje posljednje dane kao selektor Alžira. Čak i ako još nije postignut službeni sporazum o raskidu ugovora, trener afričkog prvaka iz 2019. vrlo će vjerojatno napustiti svoje mjesto i mjesto prepustiti drugom treneru.

Francuski Goal navodi da je Vahid Halilhodžić jedan od kandidata da se vrati na klupu Alžira.

“Trenutno imam desetak ponuda. Nikada u životu nisam imao toliko. Saslušat ću sve” odgovorio je 71-godišnjak rođen u Jablanici.

Halilhodžić je vodio sa klupe selekciju Alžira u periodu od 2011. do 2014. godine i tada je odveo ovu afričku reprezetaciju na Mundijal, gdje je ostvario plasman u osminu finala, ali su tamo zaustavljeni od favorizovane Njemačke.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.