2.2.2024. 10:13
0
Vahid Halilhodžić donio konačnu odluku o preuzimanju reprezentacije Alžira
FOTO: AP
Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić prema svemu sudeći neće preuzeti selekciju Alžira, iako je kotirao kao jedan od glavnih kandidata za novog selektora.

Bivši selektor reprezentacije Alžira dao je do znanja da se neće vraćati u zemlju kao selektor. Izvor blizak Halilhodžiću potvrdio je da je kontaktiran, ali da u ovom trenutku nema namjeru da preuzme reprezentaciju.

"Sa neizmjernim zadovoljstvom i velikom radošću ću se vratiti u Alžir, ali ne kao trener ", rekao je Vaha, a prenosi alžirski dnevnik "El Watan".

Podsjetimo, Vahid Halilhodžić je vodio Alžir od 2011. do 2014. godine te je ostvario uspjeh plasmanom u osminu finala Svjetskog prvenstva.

(Erna H.) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.