2.2.2024. 8:59
0
Poniženje u Saudijskoj Arabiji: Šeik ismijavao Messija i društvo iz Miamija
Fudbaleri Intera iz Miamija doživjeli su katastrofu u Saudijskoj Arabiji.

Američki tim je ponižen u prijateljskoj utakmici protiv Al Nassra i izgubio je 0:6. Trebao je to biti sudar dvojice ponajboljih fudbalera svih vremena - Cristiana Ronalda (Al Nassr) i Lionela Messija (Inter).

Međutim, portugalska zvijezda koja nastupa u Saudijskoj Arabiji zbog povrede je propustila meč, a Argentinac se nije proslavio nakon što je ušao sa klupe.

Saudijci su do 15. minute golovima Otavija, Talice i Laportea vodili 3:0, a u drugom poluvremenu, a još tri su spkalovali u mrežu Intera i u drugom poluvremenu (Talisca još dva gola, te Maran).

Messi je u igru ušao u 83. minuti kada je sve bilo gotovo. Međutim, i tada je bilo zanimljivo.

U jednom trenutku kamere se nakon Messija zumirale svečanu ložu, odakle je bogati šeik, shvativši da je u kadru, dosuo "so na ranu" Messiju i društvu, te je rukama pokazao broj golova koji je Inter primio. Na taj način je ponizio i ismijao jednog od najboljih fudbalera, a od ostatka tribina dobio gromoglasan aplauz...

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.