21.2.2024. 9:12
0
U Dortmundu bijesni na sudije iz Srbije i Hrvatske: “???????????”
FOTO: Screenshot
PSV Eindhoven i Borussia Dortmund su remizirali 1:1 u nokaut fazi Lige prvaka.

PSV je izjednačio u 56. minuti golom Luuka de Jonga iz kaznenog udarca nakon duela Matsa Hummelsa i Tillmana.

Sudija iz Srbije Srđan Jovanović dosudio je penal, ali ga na VAR nije ni pozvao da pogleda snimku. Luuk De Jong je rutinski izveo penal. Sve je to izazvalo bijes u redovima njemačkog velikana.

U VAR sobi bio je Ivan Bebek, a 35-godišnji branič, koji je bio akter te situacije Mats Hummels, nakon utakmice se oglasio na platformi X, komentirajući odluku srpskog suca.

“Čekali ste, dobit ćete. Kakva sprdačina od penala protiv nas. Ponovno! Ne mogu vjerovati da danas uz VAR se mogu donositi sudijske odluke kao što je ova, ili one protiv PSG-a i Chelseaja”, napisao je njemački stoper.

O spornoj situaciji oglasio se i službeni profil Borussije Dortmund, koji je sudačku odluku prokomentirao samo s deset upitnika.

“??????????”, napisali su iz Dortmunda.



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.