21.2.2024. 20:35
0
Legendarni Ronaldinho takmičit će se u jednom od najpopularnijih rijalitija svijeta
FOTO: EPA
Ronaldinho, jedan od najvećih fudbalera u historiji, odlučio se na novi izazov u životu nakon što je ušao u fudbalsku penziju.

Iako je iza sebe imao mnoge projekte, Ronaldinho se odlučio uključiti u novi - tursku verziju planetarno popularnog reality showa "Survivor".

Voditelj emisije Acun Ilicali je iznenadio sudionike najavljujući da će im se pridružiti Ronaldinho, čime je izazvao veliko uzbuđenje. Hoće li se ovo obećanje zaista ispuniti, saznat ćemo uskoro.

Tokom svoje karijere, Ronaldinho je osvojio Zlatnu loptu 2005. godine, postao je svjetski prvak s Brazilom 2002. godine, te je osvojio i trofej Copa Americe s Kariokama.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.