18.3.2024. 13:18
0
FK Željezničar odbio Mirvićev poziv
FOTO: Dnevni Avaz
Predstavnici Fudbalskog kluba Željezničar odbili su doći na sastanak koji je za sutra sazvao predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić.

Kao što je poznato, predsjednik bordo kluba je, nakon što je njegova ekipa u srijedu napustila teren u revanš utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca nezadovoljna suđenjem, najavio da će povesti borbu za "spas bh. fudbala".

Tim povodom, uputio je poziv klubovima Premijer lige BiH za sastanak u Sarajevu, koji je zakazan za 19. mart u sarajevskom hotelu Mariott u 14 sati.

No, izvjesno je da se neki od njih neće odazvati.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.