17.4.2024. 14:03
0
Bivši vođa BHFanaticosa: "Koja je cijena postavljanja Sergeja Barbareza? Čolpa sredio da se Sarajevu ne uzmu bodovi? Izlazak u Evropu za Zrinjski? Azmiru spašavaju City?"
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti saradnju sa dosadašnjim selektorom Zmajeva Savom Miloševićem, te će ga naslijediti legendarni Sergej Barbarez.

Imenovanje Barbareza na poziciju selektora u javnosti je dočekano euforično, ali je bilo i onih, da tako kažemo, opreznijih, koji su stava da se nešto krije iza imenovanja legende bh. fudbala.

Svoju bojazan u razgovoru za Source je podijelio i najpoznatiji bh. komentator i sportski novinar Baho Topalbećireviće. Razgovor možete pogledati OVDJE.

Bivši vođa BHFanaticosa Ismet Ića Turšić, na svom Twitter profilu je prokomentarisao dolazak Barbareza sljedećim riječima:

- Mislite li stvarno da je ova ideja tek tako pala na pamet Vici i onda je to podijelio sa drugovima iz IO koji su to sa oduševljenjem prihvatili? Koja je cijena postavljanja Sergeja? Izlazak u Evropu za Zrinjski? Duriću sudijska komisija? Novi mandat Raščiću u U17? Sofreniću obećali da će Radnik ostati u ligi iduće sezone? Čolpa sredio da se Sarajevu ne uzmu bodovi? Azmiru spasavaju City? Sve je na stolu i vjerujte da sve ima svoju cijenu pa tako i ova doista nevjerovatna priča o Sergeju na mjesto selektora, napisao je on.

Sa druge strane, pomalo simptomatično je da se predsjednik NS BiH Vico Zeljković "posuo pepelom", jer je prije tri godine govorio kako Barbarez neće biti selektor dok je on na čelu Saveza. 

- Konkretno, Barbarez je ljubomoran što nije selektor, a kako radi posao, odnosno ne radi ga nigdje, neće nikada ni biti selektor. Barem narednih osam godina, tako neka uživa u svojim komentarima i puna podrška od mene, ako ga to ispunjava - prenio je SportSport riječi Vice Zeljkovića.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.