23.8.2024. 15:35
0
Sezona za Ancelottija nije najbolje počela: Povrijedila se jedna od najvećih zvijezdi
Jako loše vijesti dobio je Carlo Ancelotti. Na treningu se povrijedila jedna od najvećih zvijezda u timu Galaktikosa, Jude Bellingham.

Real Madrid će u okviru 2. kola La Lige u nedjelju biti domaćin ekipi imenjaku iz Valladolida.

Dva dana prije ove utakmice, za Kraljeve su stigle jako loše vijesti s obzirom na to da je povrijeđena jedna od najvećih zvijezda u ekipi.

Naime, na treningu se povrijedio Jude Bellingham i on neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

Engleski napadač, kandidat za osvajanje Zlatne lopte, zadobio je povredu tankog plantarnog mišića desne noge, objavili su iz Real Madrida na službenoj stranici kluba.

Bellingham će navodno biti odsutan mjesec dana dok se ne oporavi i propustit će tako mnoge bitne utakmice na startu sezone.

"Nakon testiranja koje je danas izvršila medicinska služba Real Madrida na našem igraču Jude Bellinghamu, dijagnosticirana mu je povreda tankog plantarnog mišića desne noge. Očekuje razvoj ", rekli su zvaničnici Real Madrida.

Podsjetimo, sezona za Real Madrid je počela odlično pobjedom 2:0 protiv Atalante i osvajanjem trofeja u UEFa-inom Superkupu.

Zatim se na otvaranju La Lige Kraljevi nisu proslavili s obzirom na to da su odigrali samo 1:1 protiv Mallorce na gostovanju.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.