15.10.2016. 22:13
0
Crna limunada je novi hit: Idealna za skidanje kilograma i mamurluk
Među osobama koje žele sporvesti detoksikaciju organizma ili skinuti višak kliograma cnra limunada je postala pravi hit. Osim toga, ova limunada je odlična i za mamurluk.

Crna limunada je mnogo zdravija od obične jer ima primjese ostalih komponenti koji je čine savršenim napitkom za sve one koji žele da smršaju. Ova limunada je crna zbog aktivnog uglja koji je napravljen od treseta, kokosove kore i drveta, a u ovu limunadu dodajte još i sok od limete, vodu i malo nekog zaslađivača, prenosi CDM. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.