20.10.2016. 21:41
0
Od sada pastu možete jesti i uvečer, a da pri tome gubite kilograme
Umjesto da za doručak jedete tost ili pastu za ručak, nova dijeta dozvoljava vam da ugljene hidrate jedete isključivo uveče.

Program mršavljenja pod nazivom "Poludnevna dijeta" osmislio je bodibilder Nate Miyachi iz San Francisca.

On tvrdi da je program bazirao na istraživanju sprovedenom 2011. godine koje je pokazalo da ljudi koji jedu ugljene hidrate uveče, umjesto tokom dana, gube više kilograma.

"Zamislite koliko bi lako bilo da držite dijetu samo pola dana. I zar to nema više smisla. Naši preci dan su provodili u potrazi za hranom pa su tako samo pola dana bili na dijeti dok su se uveče gostili", objašnjava Nate.

(Žena, Kurir / Haris Ahbabović)

PastaJelo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.