20.12.2018. 10:14
0
Najljepše vrste voća pretočene u vino
Neprocjenjivi dar koji nam je priroda dala je bezgranično uživanje u njenim plodovima. Iz tog razloga, Vinarija Čoka je samo za vas odvojila najljepše vrste voća i pretočila ih u vino, pritom čuvajući sva njihova prirodna bogatstva.
U 2018.godini su pružili svojim vjernim potrošačima priliku da probaju nešto što do sada nisu a to su voćna vina sa čak četiri različita ukusa i više nego pozitivne reakcije pokazuju da kupci sa teritorije BiH umiju da prepoznaju kvalitet. 

Pažljivo odabrani plodovi voća, skladan ukus šećera i kiselina i mali procenat alkohola, čine voćna vina pogodnim za sve uzraste. O benefitima konzumiranja napitaka od bobičastog voća ne treba mnogo govoriti – prirodni antioksidanti koji, između ostalog, regulišu rad srca i smanjuju krvni pritisak su sastavni dio voćnih vina. 

U kombinaciji sa istančanim ukusom probranih plodova kupine, osvježavajuće višnje, slatke maline i egzotične aronije - pred nama se prostire vrijeme u kom smo svoji. Za prepuštanje slastima života ne treba nam mnogo. Za sve ono prirodno opojno u nama.
 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.