25.12.2015. 13:29
3
Ivan Tatomirović na rubu suza: Uvijek me fasciniralo to kako Horde zla nikada ne odustaju
Za Source.ba portal je govorio Ivan Tatomirović, sada već bivši fudbaler FK Sarajevo i čovjek koji je svojevremeno nosio i kapitensku traku u timu sa Koševa.

U prvom dijelu intervjua je bilo govora o raskidu ugovora sa FK Sarajevo, te razlozima raskida istog. Također je bilo govora o odnosu Tatomirovića sa Miodragom Ješićem, novim trenerom Sarajeva.

Sa Tatomirovićem smo razgovarali o njegovim najljepšim trenucima na Koševu, komšijskom rivalu Željezničaru i planovima za budućnost.

Ivan Tatomirović je rođen 11. januara 1989. godine u Beogradu (Srbija). Karijeru je počeo u mlađim uzrastima Crvene zvezde, a nakon toga odlazi u Srem za kojeg nastupa do 2012. godine. U Sarajevo je stigao početkom februara 2012. godine.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Igor Lončarević
Montaža: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.