10.2.2016. 12:13
0
"Lijepo je uvijek vratiti se na ovaj čarobni stadion, jednostavno volim taj Jug i navijače Želje"
Za Source.ba portal govorio je fudbalera FK Željezničar, Samir Bekrić, koji je već u dva navrata ranije nosio dres kluba sa Grbavice.

Nakon karijere u Južnoj Koreji, Iranu i Uzbekistanu, Bekrić se ponovo vratio u ekipu Željezničara, iako je imao nekoliko ponuda, prije svega klubova iz Mađarske.

U prvom dijelu intervjua je bilo govora o njegovom povratku na Grbavicu, dočeku u timu Željezničara, te karijeri Samira Bekrića u Aziji. Sadašnji fudbaler Željezničara tvrdi da su igre u Aziji bile sjajno iskustvo za njega.

Tokom intervjua je bilo govora o novim pojačanjima u timu Željezničara, a radi se o velikom broju transfera tokom ovog zimskog prelaznog roka. Razgovarali smo i o pripremnim utakmicama Želje, treneru Edisu Mulaliću, te aktuelnim dešavanjima oko ponude FK Željezničar za Harisa Duljevića, fudbalera Sarajeva.

Samir Bekrić je rođen 20. oktobra 1984. godine u Tuzli. Karijeru je počeo u Gradini iz Srebrenika, a onda 2007. godine stiže na Grbavicu. Nakon toga je igrao za Incheon United, Tobol, ponovo Željezničar, Mes Kerman, Fajr Sepasi i Bunyodkor.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.