24.9.2016. 18:07
11
"Moja izjava o Halidu Bešliću je izvučena iz konteksta, čisto sumnjam da je Semir Efendić platio njegov nastup iz svog džepa"
Za Source.ba portal govorio je Edita Sulejmanović, SDP-ova kandidatkinja za načelnicu Općine Novi Grad Sarajevo na lokalnim izborima koji nam dolaze.

U prvom dijelu razgovora je bilo govora o ciljevima Edite Sulejmanović, radu Semira Efendića njenog protukandidata, ali i radu SDP-a prije dolaska Efendića, što podrazumijeva period od 12 godina.

Bilo je govora o Hamdiji Lipovači, koji je zet Edite Sulejmanović, kao i tome šta su bile greške njenih stranačkih kolega u periodu kada je SDP bio na vlasti u ovoj općini.

Na kraju smo se osvrnuli i na folk pjevača Halida Bešlića, kojeg je Edita Sulejmanović nedavno prozvala jer se zahvalio Semiru Efendiću tokom koncerta na Novogradskim danima.

Edita Sulejmanović je dugogodišnji član Socijaldemokratske partije BiH. Po zanimanju je magistar zračnog prometa. Trenutno je zaposlena je na Međunarodnom aerodromu u Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Haris Ahbabović

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.