30.3.2017. 13:51
1
"Pavo Dadić je u trenerci reprezentacije imao problem na benzinskoj pumpi u Žepču, čovjek mu je rekao: 'Jesi li to otišao u balije?!'"
Za Source.ba portal je govorio prvi predsjednik Nogometnog saveza BiH, Jusuf Pušina.

U drugom dijelu intervjua je bilo govora o zakulisnim radnjama u Nogometnom savezu BiH zbog kojih su neki ljudi završili u zatvoru. Bilo je govora o prijateljskim utakmicama sa Irancima koje su se nekoliko godina kasnije spominjale u negativnom kontekstu.

Bilo je govora o tome zbog čega na čelu Saveza i dalje nemamo čovjeka koji se nekada profesionalno bavio fudbalom. Uglavnom se radi o ljudima koji nemaju baš bliske veze sa fudbalom.

Na kraju smo Pušinu upitali koji su mu fudbaleri ostali u sjećanju, koji su bili najkorektniji prema reprezentaciji, te ko je od stranaca najviše pomogao našoj reprezentaciji.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.