13.3.2018. 11:47
11
Direktorica "Vodovoda" o zapošljavanju sina od izvršnog direktora: Taj izbor sam lično ja napravila, a i imam pravo na to, jer ja vodim kadrovsku politiku
Za Source.ba portal je govorila direktorica KJKP "Vodovod i kanalizacija Sarajevo", Azra Muzur.

Sa direktoricom VIK-a smo razgovarali o tome šta se promijenilo nakon odlaska Nezira Hadžića sa pozicije direktora Vodovoda, te koje su se stvari poboljšale nakon dolaska nje na mjesto direktorice.

Bilo je govora o nedavnim redukcijama i popravkama kvarova u Sarajevu, koje su organizovane tokom najhladnijih dana u ovoj godini.

Također smo razgovarali o tome sa kakvom opremom trenutno raspolaže Vodovod, koliko ljudi imaju na terenu, te koliko se sada dugo čeka na popravku kvarova, s obzirom da se ranije čekalo i po nekoliko mjeseci.

Na kraju intervjua, sa direktoricom VIK-a smo razgovarali o zapošljavanju sina od jednog od izvršnih direktora u Vodovodu.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa novom direktoricom sarajevskog Vodovoda, Azrom Muzur.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.