16.6.2021. 13:18
3
Otkud Jeleni Karleuši ovakve informacije o Pionirskoj dolini u Sarajevu: Pretpostavljamo da gospođa iz Beograda nikada nije bila ovdje!
Srbijanska pjevačica, Jelena Karleuša, objavila je status na društvenim mrežama koji se odnosi na Pionirsku dolinu u Sarajevu.

Ona je, između ostalog, uputila apel građanima Sarajeva da utječu na Gradsku upravu jer je, prema njenim riječima, dobila „stravične“ slike i snimke životinja iz Pionirske doline, te je naglasila kako će kontaktirati organizaciju PETA u vezi s ovim slučajem.

"Više je nego jasno da su uslovi stravični i da životinje žive bez adekvatnog prostora, bez svježe vode, da mnoge pokazuju simptome velikog stresa", navela je Karleuša, dodajući da „ne ide da im ona iz Beograda sjedne za vrat“.

Otišli smo sa kamerom u Pionirsku dolinu kako bi se lično uvjerili u stanje u sarajevskom zoo vrtu, te razgovarali sa uposlenicima parka.

U nastavku pogledajte šta smo to zabilježili u Pionirskoj dolini u Sarajevu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.