21.11.2023. 18:09
0
Novi PlayStation rasprodat za samo dva dana
Iako zahtijeva stalnu internet konekciju, prema svemu sudeći postoji veliko interesovanje za ručnom PlayStation konzolom, jer je ovaj sistem već rasprodat za samo dva dana

Sony PlayStation Portal ručna konzola je zanimljiv uređaj, koji koristi Sonijev Remote Play servis za striming naslova sa korisnikove kućne konzole na prenosivu periferiju.

Kako javlja Eurogamer, odlaskom na PlayStation Portal preko PSDirect, otkriveno je da je nosivi uređaj trenutno izlistan kao nedostupan i u SAD-u i u Velikoj Britaniji.

Iako nisu poznate konkretne brojke o prodaji, činjenica da se sistem rasprodao tako brzo na dva glavna tržišta sugeriše da PlayStation Portal i Remote Play uređaji imaju znatno veću publiku nego što je možda i sam Sony očekivao.

Pored toga, izvještaji tvrde da će uređaj u budućnosti podržavati cloud streaming, pa Sony u svom vlasništvu ima pravi hit – PlayStation Portal, prenosi Raport.

(M.Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.