13.4.2016. 18:19
0
Nova aplikacija Ink hunter: Otkrijte koje je najbolje mjesto za tatoo
Tetoviranje je jedna od najvec´ih odluka koju donosite u svom životu, pa je zbog toga važno da ozbiljno razmislite da li zaista želite da uradite trajnu tetovažu na svom tijelu.
Ako ste 100 posto sigurni, sljedeći korak je da odaberete savršenu tetovažu za vas. Jednom kada odlučite šta želite, dolazi najteži dio, a to je određivanje lokacije na vašem tijelu. Ali ne brinite, jer i za to postoji rješenje. Dovoljno je da instalirate InkHunter aplikaciju i da potražite savjet, a to će vam pomoći da odlučite da li zaista želite tetovažu i kako će izgledati na vašem tijelu.

Pa, kako zapravo ova aplikacija radi? Vrlo jednostavno! Potrebno je samo da označite olovkom lokaciju na ruci, nozi ili drugom mjestu gdje želite da imate tetovažu, a zatim uključite aplikaciju i smart telefon, blizu mjesta gdje ste naveli. Program će dizajnirati tetovažu na koži i sigurno ćete znati da li je to pravo mjesto gde želite da je postavite ili ne.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.