13.4.2016. 11:47
0
U BiH do kraja dana umjereno oblačno, na lokalnom nivou postoji mogućnosti pljuska
U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno uz poneki slab kratkotrajan pljusak.

Vjetar će biti umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Od sredine dana su mogući jači udari vjetra. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stepeni.

U Bosni i Hercegovini prijepodne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno je palo malo kiše u Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne. 

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 8 stepeni, Jajce 15, Goražde i Ivan-sedlo 16, Livno, Sanski Most i Zenica 17, Bugojno, Prijedor, Sarajevo, Srebrenica i Zvornik 18, Banja Luka, Drvar i Trebinje 19, Doboj, Mostar i Sokolac 20, Bijeljina, Neum i Tuzla 21 i Gradačac 22, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.