14.7.2024. 20:12
2
Dio Sarajeva paraliziran u saobraćaju
FOTO: ETTO.BA
U Sarajevu se večeras održavaju tradicionalne Noćne utrke.

Utrke na deset i pet kilometara okupile su 1200 učesnika iz 25 zemalja svijeta. Učesnici Imlek PROTEIN Sarajevskog cenera i ProGreen Sarajevskog petaka će trčati centralnim gradskim ulicama, na dionici Vijećnica - Marijin Dvor.

Zbog održavanja utrka u nedjelju u periodu od 19.00 do 23.00 sata privremeno je izmijenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika.

Saobraćaj je izmijenjen po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Bentbaša, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita, Hamze Hume, Hiseta, Obala Kulina bana i Obala Isa bega-Ishakovića.

Saobraćajna policija na terenu reguliše saobraćaj i prekidat će zabranu u tim ulicama kako se u njima budu završavale aktivnosti.

Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije, navedeno je iz Udruženja "Marathon", koje je organizator ovih utrka.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.