17.7.2024. 21:38
0
Sutra izmjena režima saobraćaja zbog utakmice FK Sarajevo-Aktobe na stadionu Koševo
Zbog nogometne utakmice FK Sarajevo - Aktobe sutra će doći do privremene izmjene režima saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", (od ulice Patriotske lige do ulice Betanija) u vremenu od 17 do 24 sata.

“Privremena izmjena režima saobraćaja sastoji se od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona ‘Asim Ferhatović Hase’, od ulice Patriotske lige do ulice Betanija u navedenom vremenu. Osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana. Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave, jeste ulica Betanija i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina)”, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

Regulaciju toka saobraćaja, na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce, vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.