15.3.2016. 20:26
0
Navijači Budućnosti izvrijeđali svoje igrače i uputili im nekoliko prijetnji
Košarkaši Budućnosti u najnezgodnijem trenutku su doživjeli prvi poraz na svom parketu ove sezone.

Piše: Haris Ahbabović

Od njih je u prvoj utakmici polufinala Play Offa ABA lige bio bolji Mega Leks, koji je slavio sa 85:81.

Domaći košarkaši su odmah po završetku utakmice požurili u svlačionicu, ali su ih najvatrenije pristalice kluba, okupljene u grupi koja se zove "Varvari", brzo vratile na teren "Morače", prenosi Kurir.

Uz prijetnje i vrijeđanja, "Varvari" su sačekali košarkaše, a pošto su im očitali "bukvicu", pružili su im podršku pred revanš koji se u subotu igra u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko Mega pobijedi ponovo, plasirat će se u finale regionalne lige, u slučaju trijumfa Budućnosti, majstorica bi se igrala u Podgorici.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.