9.2.2017. 18:52
0
NBA legenda se potukla sa čelnim ljudima Knicksa, policija ga odvela iz dvorane sa lisicama na rukama
Legendarni košarkaš Chicago Bullsa i New York Knicksa, Charles Oakley, uhapšen je nakon tuče na utakmici Knicksa i Clippersa u Madison Square Gardenu.

Piše: Haris Ahbabović

Oakley se posvađao sa čelnim ljudima New Yorka, a nakon toga ih je napao. Potom je stigla policija i uhapsila ga.

Dok su policajci odvodili Charlesa iz dvorane, on je uzvikivao: "Dolan je ovo naredio", te je tako aludirao na Jamesa Dolana vlasnika NY Knicksa.

Podsjećanja radi, Oakley je bio izuzetno problematičan i u vrijeme kada je igrao košarku. Svojevremeno je učestvovao u brojnim NBA tučama, a jedno vrijeme je radio kao bodigard Michaelu Jordanu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.