13.8.2017. 22:35
0
Marko Ljujić novi igrač Zrinjskog
Marko Ljujić novi je igrač Hrvatskog košarkaškog kluba (HKK) "Zrinjski" Mostar, a momčadi će se pridružiti u srijedu 16. kolovoza, priopćio je HKK "Zrinjski" Mostar.

 Marko Ljujić rođen je 21. travnja 1990. u Mojkovcu. Crnogorski centar visok 207 cm, dolazi iz Košarkaškog kluba (KK) Ibar Rožaje.

U prethodnoj sezoni Ljujić je proglašen za najboljeg igrača (MVP) ligaškog dijela u crnogorskom prvenstvu, gdje je u 27 utakmica ostvario 522 indeksna poena.

"Izuzetno mi je drago što sam došao u Zrinjski. Nadam se da ću dosta doprinijeti klubu svojim igrama u idućoj sezoni. Dobra stvar je što pored domaćeg prvenstva igramo i u ABA 2 ligu", kazao je Ljujić.

 U karijeri je nastupao još za Stockholm Eagles, KK Centar, KK Sutjeska, KK Teodo Tivat, KK Jedinstvo, KK Varda.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.