21.11.2017. 20:30
5
”Hvala BiH što mi nije pravila probleme, uvijek sam želio igrati za Srbiju”
Iako je rođen u Mrkonjić Gradu, Dejan Todorović je dobio poziv selektora Srbije, Aleksandra Đorđevića za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Todorović je bio na radaru i KS BiH, no kako je rekao, nikada nije imao dilemu za koju reprezentaciju će nastupati u budućnosti, piše “Sport1“.

– Moj san je oduvijek bio da zaigram za Srbiju i beskrajno sam zahvalan ljudima iz Saveza BiH što su me ispoštovali i što mi nisu pravili problem. Uvijek sam bio opredijeljen za Srbiju, rekao je Todorović u razgovoru za Mozzart. Inače, ovaj 22-godišnjak trenutno igra za Bilbao gdje pruža odlične partije.

U ACB ligi trenutno prosječno postiže 12 poena uz tri skoka dok je u Eurocupu na prosjeku od 14 poena i također tri skoka.


(Admir Oručević)

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.