26.2.2018. 18:52
0
Razija Mujanović se na Facebooku ogradila od monografije “Raza”
Nakon što je krajem prošle godine promovisala knjigu “Raza – stanovnik Kuće slavnih” novinara i publiciste Ekrema Avdića, legendarna Razija Mujanović je danas objavila kako se u potpunosti ograđuje od nje.

“Koristim ovu priliku kako bih obavijestila javnost BiH da se u potpunosti ograđujem od monografije ‘Raza – stanovnik Kuće slavnih’ autora Ekrema Avdića, koja je nedavno puštena u prodaju”, navela je Mujanović na svom Facebook profilu.

Navodi da je monografija isključivo sredstvo za sticanje materijalne koristi pojedinaca koji su odlučili na lagan način da dođu do novca…

“Imam informaciju da je za projekat, iza kojeg navodno stojim ja, od pojedinaca i organizacija sakupljena značajna suma novca, ali bez mog znanja. Stoga pozivam sve koji su uplatili novac da se raspitaju u koje je svrhe utrošen”, navela je ona.

Dodaje da zloupotrebljeno njeno poverenje, uključujući i prisustvo promociji monografije u Tuzli, te najavila uskoro autobiografiju.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.