27.6.2021. 13:40
0
Goran Lojo: Energiju crpim iz ljubavi prema ovoj zemlji
Selektor Bosne i Hercegovine, Goran Lojo, rekao je novinarima da je napravljen veliki rezultat za Bosnu i Hercegovinu.

- Prelijep je osjećaj, hvala svima koji su nas podržavali na ovom našem putu. Hvala novinarima, drago mi je što vas vidim u ovako velikom broju, napravili smo neki uspjeh za našu BiH koji niko nije dosad ostvario, trudićemo se da takvih uspjeha bude još. Predstoji nam kvalifikacioni ciklus za Mundobasket, u novembru počinju kvalifikacije za Eurobasket, pred nama je puno posla, a pred djevojkama puno dobrih rezultata. Hvala njima i mom staffu, zajedno smo postigli ovaj uspjeh, istakao je Goran Lojo, te dodao:

- Da se ovo nastavi potrebna je podrška svih struktura vlasti i sponzora. KS BiH čini sve da nam obezbijedi vrhunske uslove, mi to imamo u posljednje vrijeme i zato dolaze rezultati. Ja bih apelovao na sve da nas podrže jer košarka je najtrofejniji timski sport po rezultatima u posljednjih 20 godina i to sigurno treba podržati. Mnogi nisu vjerovali u nas i kada smo dobili Rusiju u Orenburgu i tako odškrinuli vrata Eurobasketa, mi smo vjerovali u ovaj tim, djevojke su vjerovale jedna u drugu, nismo željeli to pompezno da najavljujemo, tamo nas nije bilo 22 godine i u prošlosti je jedna pobjeda bila najbolji rezultat, sada smo u šest utakmica slavili četiri puta. Ovo je najbolji rezultat bh. košarke u dosadašnjoj historiji.

Goran Lojo je istakao da motivaciju crpi iz ljubavi prema našoj domovini, te želje da je na što dostojniji način predstavi.

- Iz ljubavi prema Bosni i Hercegovini da je na što dostojniji način predstavim, ja crpim svoju motivaciju, a mislim da tako i djevojke razmišljaju, dodao je naš selektor.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.