8.4.2023. 21:05
0
ESPN: Dončić bi mogao da zatraži trejd iz Dallasa
FOTO: starlocalmedia.com
Luka Dončić bi mogao na ljeto 2024. godine mogao da zatraži trejd iz Dallasa.

Ovu informaciju su ESPN-u rekli ljudi u klubu. Mavericksi ove godine prvi put od sezone 2018/19 nisu izborili plasman u play-off.

Reprezentativac Slovenije je navodno ekstremno nezadovoljan potezima rukovodstva i sa igračima sa kojima je trenutno u ekipi. Ukoliko ne dođe do velikog progresa, Luka planira da napusti Teksas.

Nedavno je vlasnik Dallasa Mark Cuban izjavio da je jedini siguran način da se zadrži Dončić šampionski prsten. Međutim, to u ovom trenutku djeluje kao gotovo nemoguća misija, prenosi N1. 


(A.R.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.