4.9.2023. 9:03
0
Reprezentativci Srbije uz svog saigrača: Svi smo bili zabrinuti, pogotovo kada se tražila krv
Reprezentacija Srbije nastavak Mundobasketa igrati će sa 11 košarkaša, jer je u bolnici završio Boriša Simanić, gdje mu je odstranjen i bubreg.

Pobjedu nad Dominikanskom republikom Aleksa Avramović je posvetio Simaniću, a istakao je i kako uoči meča protiv Italije igrači nisu spavali i svi su bili zabrinuti, naročito dok se tražila krv za Simanića.

- Samo ću vam reći jednu informaciju, da niko nije spavao cijelu noć pred meč sa Italijom. Ne tražim opravdanja, ali svi smo jednostavno ljudi i svi smo se zabrinuli za njega, pogotovo kad se tražila krv. Bili smo zabrinuti, niko nije spavao i malo više nas je sigurno to poremetilo. Ne tražimo opravdanja, ovo je prava reakcija poslije ta dva turbulentna dana i ovo je proizvod svega što se događalo prethodnih nedjelja, rekao je Aleksa Avramović, prenosi Oslobođenje.

Srbija će u četvrtfinalu Mundobasketa igrati protiv Litvanije.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.