4.9.2023. 8:43
0
Pogledajte kako je srpski košarkaš ostao bez bubrega
FOTO: Screenshot
Boriša Simanić, reprezentativac Srbije u košarci, ostao je bez bubrega zbog udarca koji je zadobio tokom utakmice protiv Portorika.

Simanić je pri jednoj odbrani bio u duelu sa Nunijem Omotom koji ga je udario u stomak.

Simanić je nakon udarca odmah napustio je igru, da bi ubrzo potom stigla vijest iz Manile da je morao biti podvrgnut operaciji.

Nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde zbog prirode udarca morao je biti odstranjen bubreg, a Simanić se, prema posljednjim informacijama, osjeća dobro.

Omot se nakon svega izvinio Simaniću.

“Čuo sam da je završio u bolnici, izvinjavam mu se, nisam imao nameru da napravim nikakav ‘prljav’ potez. Nadam se da će se brzo oporaviti, moliću se za njega, bićeš u mojim molitvama. Nisam prljav igrač, nikada nisam bio, iz dubine srca mu se iskreno izvinjavam”, rekao je on, prenosi N1.



(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.