9.9.2023. 11:24
0
Čudna odluka Nijemaca pred finale Mundobasketa, ovo niko nije očekivao
Košarkaška reprezentacija Njemačke igraće u finalu Mundobasketa protiv Srbije u nedjelju od 14.40.

Imaće selekcija Srbije priliku da napravi historijski poduhvat i stigne do šestog zlata na ovom takmičenju, a za taj podvig spremat će se dan ranije na posljednjem treningu.

On će biti normalne prirode, zajednički, svi igrači će se pojaviti na njemu, dok su se Nijemci odlučili na čudnu odluku pred finale.

Naime, selektor Njemačke svojim je momcima ostavio izbor da li da treniraju, ili ne, što je vrlo neobično pred tako važnu utakmicu. Selektor Nijemaca Gorden Herbert smatra da su igrači dovoljno zreli da poznaju svoje tijelo i shvate da li im je više potreban trening ili odmor.

Oni koji se odluče da ne treniraju morat će odmarati u svojim sobama, dok će oni koji odluče trenirati to uraditi u nešto manje sigurnom dijelu Manile, navodi N1.

(Mubina Lj.I.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.