23.12.2023. 9:31
0
Saigrač Džanana Muse se našao na meti uvreda navijača beogradskog Partizana pa im poručio: "Ne jedem svinjetinu"
Košarkaši Real Madrida prije dva dana su na domaćem terenu pobijedili ekipu Partizana rezultatom 91:75 u Euroligi, a nakon utakmice se oglasio Guerschon Yabusele.

Saigrač Džanana Muse je na društvenim mrežama objavio fotografiju uz natpis “To nije moj problem”, izazivajući reakciju navijača Partizana.


Uz objavu su uslijedili brojni uvredljivi komentari i psovke, a neki su čak dijelili slike životinja, prije svega svinja. Yabusele, koji nije igrao zbog povrede, je duhovito odgovorio: “Ne jedem svinjetinu, brate, ali hvala”, stoji u jednom od njegovih komentara.

Valja se prisjetiti da je Yabusele prošle sezone bio ključni akter tučnjave između košarkaša Real Madrida i Partizana. Tada je hrvačkim zahvatom oborio Dantéa Exuma na parket, izazvavši kaos i prekid Euroligaške utakmice.

Ovog puta, pobjedu Kraljevskom klubu donio je bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa, koji je postigao 23 poena i proglašen je igračem utakmice.

(Ajdin B-)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.