24.2.2024. 18:52
0
Stigli i Francuzi: Košarkaši BiH obavili trening po dolasku u Tuzlu
FOTO: KSBIH
Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine nakon pobjede na Kipru (66:99) doputovali su nazad u Tuzlu te večeras obavili i trening pod svodom Mejdana.

Adnan Arslanagić je debitovao jučer u najdražem dresu te u izjavi za zvanični sajt Košarkaškog saveza BiH najavio meč drugog kola kvalifikacija za Eurobasket 2025, protiv evropskog viceprvaka Francuske.

"Sigurno da je fenomenalan osjećaj, svakom igraču je san igrati za reprezentaciju svoje države. Ponosan san i sretan zbog debija, ali i pobjede. Momci su super, svi smo dobro i zdravo. Jedva čekamo utakmicu s Francuskom, ne sumnjamo da će atmosfera u Mejdanu biti sjajna. Mi sigurno idemo na pobjedu i dat ćemo sve od sebe, a vidjet ćemo šta će na kraju biti", rekao je Arslanagić.

Reprezentacija Francuske također je danas stigla u Tuzlu te obavila trening.

Utakmica BiH – Francuska igra se u ponedjeljak od 19:00 sati, uz TV prijenos na kanalu Sport Klub 3.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.