21.2.2024. 19:16
0
Košarkaši BiH obavili posljednji trening pred put na Kipar
Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine u tuzlanskom Mejdanu večeras su obavili posljednji trening pred odlazak na put u Nikoziju.

Selektor Adis Bećiragić ističe da nacionalni tim u dobrom raspoloženju ulazi u kvalifikacije za Eurobasket 2025.

Uvjeren je da će se Zmajevi na Kipru, gdje igraju meč prvog kola, predstaviti u dobrom izdanju.

“Svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu, što je najvažnije. Zadovoljan sam odnosom na treninzima, maksimalno smo svi fokusirani na utakmicu koja je pred nama. Kipar nije nimalo bezazlen protivnik, šta god neko mislio. Niži su i brži od nas, imaju opasne šutere, dok reket pokriva naturalizovani američki centar Willis, koji sada igra u Japanu, a nastupao je ranije za neke ozbiljne evropske klubove. Ipak, naravno da se ne odričemo uloge favorita, učinit ćemo sve da ostvarimo pobjedu na startu kvalifikacija”, govori šef stručnog štaba reprezentacije BiH.

Reprezentacija rano ujutro kreće za Beograd, odakle će avionom otputovati na Kipar.

(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.