9.8.2024. 16:42
1
Nevjerovatno je koga su se Srbi sjetili nakon Ademira Zurapovića da okrive za poraz od SAD-a: “Neka ti ide na dušu”
Nižu se reakcije nakon poraza Srbije u polufinalu Olimpijskih igara od Amerike 95:91.

Dream Team je napravio veliki preokret u završnici, a navijači i košarkaši se ne mire s porazom, ponajviše krive sudije među kojima je Tuzlak Ademir Zurapović.

Sada je u fokusu i Slovenac Luka Dončić. Srbi ne mogu da se pomire što je izabrao da nastupa za drugu zemlju, a ne za Srbiju, odakle vodi porijeklo.

"Znam da je bezveze sada pričati o tome ali da nam je sinoć bio samo jedan Luka Dončić mi bi ih lagano dobili. Da ne pričamo o reprezentaciji Evrope koja bi ih zgazila na keca. Vrijeme njihove dominacije polako prolazi", jedan je od komentara na društvenoj mreži X.

"Luka Dončiću nek ti ovaj poraz ide na dušu, da si izabrao svoju reprezentaciju ovi bi morali da vraćaju medžika iz penzije, dodao je drugi, ali ima i onih koji smatraju da je sada bezobrazno prizivati Dončića.

"Nama je falio jedino Dončić", smatra jedan od fanova Srbije, svjestan da bi s njim u timu Srbija bila mnogo jača i vrlo vjerovatno bi mogla da sruši Amerikance.

"Zašto bi bio kriv? On očigledno više osjeća Sloveniju svojom domovinom i jedino tako ima smisla igrati za nacionalni tim. Luka Dončić koji nema "drajv" da igra za Srbiju nije potreban našoj reprezentaciji. Čemu siliti patriotizam u ljudima?", samo su neki od komentara.

(Ajdin B.)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.