10.8.2024. 8:40
0
Embiid šokirao izjavom pred finale: Ako mi Francuzi budu zviždali, reći ću im neka mi po****
Košarkaški reprezentativac SAD-a kamerunsko-francuskog porijekla, Joel Embiid, iznenadio je izjavom nakon pobjede protiv Srbije u polufinalu Olimpijskih igara (95:91).

Embiid je izjavio kako mu je status u nacionalnom timu nesiguran.

- Dobro iskustvo predstavlja igranje u reprezentaciji SAD. Teško je biti odsutan od kuće i porodice nekoliko sedmica, ali grupa momaka ovdje puno je pomogla. Pariz je sjajan grad, sljedeći je Los Angeles. Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom - rekao je Embiid.

Embiid je, očigledno, zaboravio FIBA-ino pravilo kako se reprezentacija ne može mijenjati nakon odigranog turnira za jednu selekciju.

Zvijezdu Philadelphije su pitali kakav doček očekuje od Francuza, obzirom da je izdao Francuze i odlučio se igrati za SAD.

- Ako mi budu zviždali, vratit ću im se i reći da ga po**še - odgovorio je Embiid.

Podsjetimo, veliko finale Olimpijskih igara između SAD i Francuza igra se sutra od 21:30 sati.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.