Nešto lagano, nešto zdravo i jako jednostavno za napraviti je recept koji je uvijek dobrodošao, a takvi su pureći ražnjići koje će voljeti svi ukućani!
Sastojci:
300 g purećih medaljona
1 kašika mješavine začina
maslinovo ulje
2 tikvice
1 crvena paprika
8 kom. cherry paradajza
100 g baby kukuruza
Pureće medaljone pospite mješavinom začina i prelijte maslinovim uljem, pa dobro sve izmješajte. Meso ostavite u frižider na mariniranje oko sat vremena.
Štapiće za ražnjiće premažite maslinovim uljem, pa na njih redajte najprije komad mesa, pa tikvicu, papriku, kukuruz, paradajz i završite opet s mesom. Ili jednostavno napravite svoj redoslijed.
Za prženje ovih ražnjića naši kuhari su iskoristili
Tefal grill tavu, koja je idealna za pripremu namirnica na ovaj načina, a sve u toplini vlastitog doma.
Ražnjiće pržite oko 4-5 minuta sa obje strane i poslužite uz salatu i pekarski krompir.
KuhPoh pratite i na facebooku, youtubeu, twitteru, te instagramu.