17.11.2016. 15:02
0
Pet frizura koje odlično pristaju ženama tanke kose
Tanka kosa ne znači da morate izbjegavati dugu kosu. Štoviše, uz nešto stručnih trikova možete uživati u različitim duljinama kose i frizurama koje će biti lijepe, a istovremeno davati iluziju voluminoznosti

1. Valoviti lob 

Lob je iznimno popularan s razlogom: ova frizura do ramena laska mnogim tipovima žena. Nakovrčate li uvojke, stvorit ćete efekt bujnosti koji će posebno voljeti žene tanke kose, piše “Zadovoljna“.različitim duljinama kose i frizurama koje će biti lijepe, a istovremeno davati iluziju voluminoznosti

“Tanka kosa voli frizure s efektom voluminoznosti kojima pridonose pune šiške ili nakovrčani uvojci. ”

2. Raskuštrani bob 
Bob frizura još više pristaje ženama tanke kose, jer je riječ o skraćenoj lob frizuri s više fleksibilnosti. Voluminoznost ćete postići ako nakovrčate uvojke ili ih jednostavno razbarušite.

3. Oštri stepenasti pramenovi 
Tanka duga kosa često izgleda mlitavo. Preferirate li nešto duže uvojke, poslužite se trikom Sandre Bullock koja zna da se punoća kose postiže oštrim stepenastim pramenovima.

4. Ekstreman razdjeljak 
Julianne Moore voli ekstremne razdjeljke jer je to učinkovit način da izgledate kao da imate više kose nego što je to zaista slučaj.

5. Pune šiške 
Želite li postići efekt voluminoznosti, priuštite si šiške. Najbolje bi bilo da to budu one koje pokrivaju cijelo čelo, ali su ošišane stepenasto kako bi izgledale bujno.

(Merima Druškić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.