24.6.2016. 15:05
1
Policija traga za pjevačicom nakon što je prijetila da će izvršiti samoubistvo
Pjevačica Sinéad O'Connor ponovo ima pažnju stranih tabloida i javnosti jer je prijetila da će izvršiti samoubistvo, zbog čega policija traga za njom.

Naime, policiji je prijavljeno da je pjevačica u četvrtak kontaktirala porodicu i da je prijetila da će se ubiti. Ona je navodno svojoj rodbini rekla da planira da skoči sa mosta u Chicagu, prenosi Blic. 

"Rekla je - na mostu sam i skočit ću", kažu u policiji.

Irska pjevačica već dugo vremena se bori sa depresijom, a prošlog mjeseca policija je takođe tragala za njom nakon što je nestala. Nakon što je pronađena, objavila je nekoliko poruka na Facebooku u kojima je optužila svog prvog supruga i svog oca da su krivi za njene zdravstvene i mentalne probleme i da su oni odgovorni ako ona umre.

Sinéad O'Connor je prije više od deset godina dijagnostikovan bipolarni poremećaj.

(Adna Zukanović-Zilić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.