10.4.2015. 18:24
0
„Igrač iz Sarajeva ne košta 50 hiljada eura nego milion!“
Pored igrača i stručnog štaba, na udaru kritika navijača FK Sarajevo se ponajviše našao Abdulah Ibraković, sportski direktor kluba.
Upravo se zbog tih kritika Ibraković obratio javnosti na konferenciji za medije, koju je FK Sarajevo organizovao povodom utakmice sa Travnikom, a koje je održana u nešto drugačijem tonu zbog lošijih rezultata ekipe, te suspenzije petorice fudbalera tog kluba.

Ibraković tvrdi da se analiziraju uzroci činjenice da se klub nalazi na drugom mjestu, uprkos činjenici da ima „najbolji igrački kadar u državi nakon rata“.

Petorica suspendovanih fudbalera, prema Ibrakovićevim tvrdnjama, nije rezultat loše igre protiv Drine u posljednjem kolu Premijer lige BiH, nego akumuliranih različitih razloga.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.