18.6.2023. 12:14
0
Elon Musk: Uvodimo Twitter video aplikaciju za pametne televizore
Twitter video aplikacija za pametne televizore je u planovima kompanije, rekao je vlasnik Elon Musk u tweetu u subotu, što je potez koji bi bio u skladu s novim planovima kompanije da se fokusira na rast video sadržaja na platformi.

Kao odgovor na tweet koji sugeriše da je potrebna Twitter video aplikacija, Musk je napisao „dolazi“.

Nova izvršna direktorica Linda Yaccarino i Musk su u četvrtak na prezentaciji za investitore iznijeli planove Twittera da se fokusira na video, kreatorska i trgovačka partnerstva kako bi revitalizirali poslovanje kompanije izvan digitalnog oglašavanja. Jedan slajd prezentacije kaže da vertikalni video čini više od 10% vremena provedenog na Twitteru, piše Reuters.

Bivši voditelj Fox Newsa Tucker Carlson pokrenuo je novu emisiju ranije ovog mjeseca na  platformi pod nazivom „Tucker on Twitter“. Twitter predviđa da bi mogao da prodaje reklame i sponzorstva uz video zapise Carlsona i drugih kreatora sadržaja, rekao je za Reuters izvor upoznat s tim.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.