28.12.2023. 21:50
0
Veliko srce krilnog fudbalera Sarajeva: Kyeremeh posjetio dom za siromašne u svom rodnom mjestu i podijelio poklone
Francis Kyeremeha, je iznenadio mnoge svojom nesebičnom gestom. On je odlučio posjetiti dom za siromašne u svom rodnom mjestu u Gani, gradu At Stunyani, i podijeliti im poklone.

Riječ je o djeci koja nemaju roditelje, ali srećom postoje ljudi koji brinu o njima. Kyeremeh je izrazio svoju humanitarnu stranu i pokazao osjećaj zajedništva prema onima koji su u potrebi. Njegova posjeta ovom domu dodatno ističe humanu dimenziju sporta i pokazuje da fudbaleri imaju veliko srce izvan terena. Ova plemenita gesta odražava važnost podrške zajednici, te se nadamo da će Kyeremeh postati inspiracija mnogima da slijede njegov primjer. Njegova inicijativa podsjeća nas na važnost brige o onima koji su manje sretni, posebno djeci koja su ostala bez roditeljske ljubavi.

Ovaj čin dobročinstva svakako će ostaviti pozitivan trag u zajednici grada At Stunyani u Gani, a Kyeremeh zaslužuje priznanje za svoju ljubaznost i spremnost da podari osmijeh djeci koja to najviše trebaju.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.