7.2.2024. 22:39
0
Marija Šerifović otkrila s kojim se zdravstvenim problemom bori
Pjevačica Marija Šerifović tokom emisije "Zvezde Granda" otkrila je sa kakvim se zdravstvenim problemom bori.

Tokom sukoba sa Viki Miljković priznala je da je ima bolest diskus herniju.

"Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pjevačicama, budite mršave, jer ne znate da pjevate", navela je tada pjevačica.

Diskus hernija je bolest diskusa. U najčešćim slučajevima nastaje uslijed degenerativnih promjena, a ponekad i kao rezultat udarca.

Tokom trajanja bolesti može doći do protruzije bilo kog diska, međutim, najčešće zahvata lumbalni dio kičme.

Neki od simptoma ove bolesti su su: bol u predjelu leđa, bol u vratu, bol u mišićima, bol u grudima; bol u donjem dijelu leđa. Zbog toga je fizička aktivnost često otežana, a mogu da se jave i glavobolje, vrtoglavice, kao i utrnulost ruku, a u rijetkim slučajevima ova bolest zahtijeva i operaciju.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.