6.2.2017. 17:26
0
U Visokom održan taekwondo seminar
Proteklog vikenda u Visokom održan je treći otvoreni seminar tehnika-poomse i borbe (Kyorugi), u organizaciji Taekwondo kolektiva Bosna, a pod pokroviteljstvom Taekwondo saveza Zeničko-dobojskog kantona.

Na seminaru je prisustvovao 200 učesnika iz 15 klubova iz BiH - treneri, sudije i sportski radnici iz Visokog, Breze, Tešnja, Bugojna, Banovića Brčkog, Ključa, Zenice, Bijeljine, Vareša, Dervente, Kaknja, Doboj Juga, Mostara, Sarajeva.

Bila je ovo prilika da svi učesnici spoznaju nove vještine, poteze, akcije, a koje su im demonstrirati voditelji seminara i specijalni gosti. Kao voditelji seminara bio je svjetski taekwondo stručnjak, koji je 2009. godine u SAD-u primljen u kuću slavnih ovog olimpijskog sporta Miroslav Brežan, master osmi dan, zatim Muhamed Kahrimanović, master sedmi dan, Ginisov rekorder u 12 disciplina, kao i specijalni gosti iz Južne Koreje: Park Joon Hyung majstor za poomse, Jong JU Won, majstor za borbe (Kyorugi) i Bae Dae Geon, majstor za borbe (Kyorugi), saopćeno je iz Taekwondo kluba Bosna Visoko.



(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.