16.2.2017. 22:05
1
Simpatična skijašica sa Haitija na Svjetskom prvenstvu za pobjednicom zaostala 42 sekunde
Skijašica sa Haitija Celine Marti učestvovala je danas u veleslalomu na Svjetskom prvenstvu u Saint Moritzu i trku završila sa čak 42 sekunde zaostatka za pobjednicom!

Simpatična Celine  je policajka i instruktor skijanja, ali spada u rekreativce, a ne profesionalne skijaše. Ipak, dobila je šansu da se takmiči na planetarnom šampionatu u zemlji u kojoj živi, Švicarskoj.

Ona je sijala od sreće poslije završene trke, iako će ostati upamćena po katastrofalnom rezultatu, piše Kurir.

Celine Marti je pobrala simpatije, baš kao što je svojevremeno Eric Moussambani. Momak iz Ekvatorijalne Gvineje je osvojio svijet kada je na Olimpijskim igrama u Syndeyu 2000. godine 100 metara slobodnim stilom plivao 1:52.72! Kasnije je dobio nadimak "Jegulja"...




(Amila Alijagić)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.