27.8.2017. 10:00
0
Trka ubrzanja na biciklima 'Giro Drag Race' u Vilsonovom šetalištu
Treća trka ubrzanja na biciklima ''Giro Drag Race'', koju organizuje udruženje za promociju urbanog biciklizma Giro di Sarajevo, bit će održana danas u 18.00 sati na Vilsonovom šetalištu.

Kao i prethodna dva izdanja taj nesvakidašnji događaj ponovo će ponuditi mnoštvo uzbuđenja ali i mogućnosti zvaničnog utrkivanja na biciklima za sve one koji su se željeli okušati, a nisu imali priliku, saopćeno je iz udruženja Giro di Sarajevo.

- Odlučili smo organizovati trku ubrzanja na biciklima koja se ne održava nigdje u našoj regiji, a na koju se može prijaviti baš svako, bez ikakvih licenci i potpuno besplatno - rekao je team manager takmičarske ekipe udruženja Giro di Sarajevo Emir Hulusić.

Format trke je ove godine je nešto drugačiji, tako da će trka biti teža, ali i uzbudljivija.

Za učešće u trci, potrebno je prijaviti se putem online forme na adresi giro.ba/drag. Takmičarski broj se preuzima pola sata prije starta trke. 

Prvih 16 parova bit će izvučeno nasumično, dok je nastavak takmičenja po kup sistemu. Prva trojica će dobiti medalje i vrijedne nagrade. Organizatori obećavaju sjajnu zabavu uz DJ-a i još poneko iznenađenje.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.